Quotes van de werkvloer

Wat zeggen onze mensen?

Ontwerpster

Marinda

“Een gezellig team. Lekker creatief bezig zijn, dat is toch super! Je overlegt met de klant of de accountmanager om een goed beeld te krijgen van de wensen van de klant. En dan kan je lekker je ding doen!

Door te overleggen met calculatie en de werkvoorbereiding krijgt je ontwerp steeds meer vorm. Dat proces is al fantastisch, maar het wordt nog veel mooier als je daarna je ontwerp werkelijkheid ziet worden in de werkplaats. Of zelfs op locatie bij de klant zelf. De sfeer proeven die je zelf hebt gecreëerd.

En als je asperges lekker vindt, is dat een pluspunt!”

Marinda Ontwerpster Intermontage 1
Meubelmaker

Alex

“Heerlijk met plaatmateriaal werken. Beginnen met een technische tekening op de werkbank en uiteindelijk een compleet product hebben staan. Het is maatwerk, dus je maakt eigenlijk altijd wat anders.

Meestal werk je alleen aan een meubel. Soms ook samen met een collega als het een groter project is met meerdere meubels.

Tijdens de gezamenlijke lunch en op de werkvloer is er altijd wel tijd voor een grapje of praatje. Even sparren met je collega om je project te bespreken en ervaring uit te wisselen maakt het wel zo leuk. Gewoon een topsfeertje!”

Vacature Interieurbouw Alex Portret
Productontwikkeling en standaardisatie

Bas

“Het optimaliseren van een bestaand product naar aanleiding van feedback van de monteurs. Door naar de kleine details te kijken en goed te luisteren naar de verhalen van de werkvloer, kunnen we samen goede producten nog beter maken. En dat dan weer verwerken in een nieuwe standaard. Dat maakt mijn werk mooi en afwisselend.

Met de 3D printer kunnen we nieuwe ideeën uitproberen. Om dan de collega’s te zien die allemaal even komen kijken bij de nieuwste ontwikkeling geeft wel een kick.”

Bas Vacature Tekenaar 3d
Receptioniste

Sharon

“Ik voelde me gelijk op m’n gemak. Binnenkomen op zo’n fijne werkplek is altijd een goed begin van een nieuwe baan. En een goed begin is het halve werk!

Het afwisseling in de werkzaamheden en de gezelligheid op de afdeling zorgen ervoor dat de dagen voorbij vliegen.

Je kan altijd even van gedachten wisselen met collega’s. Als het nou werk gerelateerd is of iets wat je die dag beleeft hebt.

Sharon Van Eunen
Afdelingshoofd Glashal

Frans

“Er is constant overleg met de Hoofd productie. Hij zorgt dat ik mijn spullen op tijd vanuit het kantoor krijg. Ik zorg ervoor dat de spullen op tijd af zijn voor montage op locatie. Samen komen we er wel!

Alles met glas komt door deze hal. Of het nou een grote order met kaderdeuren is of glaspanelen voor onze glaswanden. 

Wij maken mooie producten, maar de manier waarop we ze maken is net zo belangrijk. Even dollen met een collega of even gedold worden door een collega. De onderlinge werksfeer maakt dat je net dat beetje extra voor elkaar krijgt.”

Intermontage Vacature Hoofd Productie 010
Calculator

Sander

“Altijd anders. Elke dag geeft weer nieuwe uitdagingen. Het aanvoelen wat de klant wil en dat in een scherpe offerte wegzetten. Dat maakt het leuk! 

Meedenken met de accountmanager om zo de uitdagingen aan te gaan. Er is een mooie verdeling in grote en kleinere projecten.

Op de calculatieafdeling is het altijd een komen en gaan van mensen. Even een snel overleg wat de beste opties zijn voor een specifiek project.  Natuurlijk op tijd je fruit eten en in de pauze lekker een rondje lopen met collega’s.”

Vacature Calculator Portret
Interieurbouwer

Sandra

“Heel fijn dat ik hier een BBL traject kon doen. Lekker 4 dagen in de praktijk het vak leren en 1 dag naar school. Heerlijk dingen met je handen maken. De technische tekening bestuderen die je van de werkvoorbereider krijgt en dan aan de slag gaan.

De goede sfeer hier op de werkvloer is fijn. Het onderlinge contact met je collega’s maakt dat het werk bijna vanzelf gaat. En hulp is altijd dichtbij!  Die praktijkervaring heeft mij heel erg geholpen. Ik ben ook super blij dat ik mede daardoor geslaagd ben en nu fulltime mooie meubels kan maken!

Sandra Tiemens Intermontage Interieurbouw Lr
Projectmanager

Erwin

“Als projectmanager kijk je altijd mee met de planning. Door de nauwe samenwerking met de planner komen we er altijd wel uit. Soms gebeurt er iets waardoor er snel geschakeld moet worden. Dat wordt dan gelijk opgepakt en geregeld. Korte lijnen, heerlijk! En als de bouw lekker loopt, dan heb je dagen dat er niets bijgestuurd hoeft te worden.

Natuurlijk ben je veel aan het overleggen. Met je team, maar ook veel met derden. Mooi om te zien als er een uitdaging is, hoe iedereen bijspringt om het gelijk op te lossen.”

Vacature Planner Intermontage Puzzelaar 006
Monteur

Bram

“Luxe systeemwanden maken voor een klant die helemaal blij is met zijn nieuwe werkomgeving. Dat is mooi werk. Dat kan in een nieuwbouwomgeving zijn, maar ook een een bestaande situatie.

 Samen met je maat op pad, soms wel vroeg, maar dat hoort erbij. Op tijd weer naar de zaak om de bus te laden voor de volgende dag.

Op kantoor nog even overleggen met het projectteam voor de puntjes op de -i-. Soms loop je één dag op een kleiner project, dan loop je een aantal weken op een grotere bouw. En op de bouw is er altijd tijd voor een lolletje! En op het kantoor ook wel!”

Vacature Monteur Wanden Plafonds Intermontage 005