Jezelf blijven ontwikkelen

Innoveren en investeren

Leren op de werkvloer

Intermontage Academy

Een leven lang leren! Je hebt al een mooie baan bij ons en er is altijd ruimte voor meer. Wij stimuleren leren, want persoonlijke ontwikkeling is een belangrijk onderdeel van vooruitgang. En met die instelling gaan we allemaal vol goede moed de toekomst tegemoet!

Een nieuwe manier van leren

We zijn een lerende organisatie met ruimte voor functionele en persoonlijke ontwikkeling. Daarom zitten we volop in de realisatie van de Intermontage Academy. Deze leerruimte voor wanden, plafond en interieur wordt gevestigd op ons bedrijventerrein in Terwolde. Hier kunnen wij fysiek laten zien hoe de techniek achter onze producten werkt en hoe de onderdelen gemaakt worden.

Intermontage Academy Impressie 001
Duurzaam design

Kennis delen

De Academy is meer dan alleen praktijk. Op deze locatie komen meerdere afdelingen samen. Zo zal P&O, KAM (kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu) en Ontwikkeling en Standaardisatie een plek krijgen in de ruimte. Ook zullen de Toolbox meetings hier plaatsvinden. Hierdoor is het nog makkelijk om kennis te delen.

Duurzame materialen

Het complete interieur is ontworpen met een duurzame gedachte. Met systeemwanden van Biobased materialen en meubels conform het SLIM concept. De profielen van de Biobased wanden bestaan uit productieresten uit de meubelindustrie en uit een snelgroeiende houtsoort. Het interieur komt uit het SLIM (Second Life InterMontage) programma.

 

Intermontage Academy Impressie 002
Impressie Intermontage Academy

Kijk alvast rond!

Intermontage Academy Impressie 01
Mute