Laten wij ons eens wat beter voorstellen ...

Wat doen we?

Een familiebedrijf gespecialiseerd in systeemwanden, plafonds en maatwerk interieurbouw

Wij maken complete interieurs

Systeemwanden

Wij ontwikkelen, produceren en monteren een grote variatie aan systeemwanden. Onze wanden worden in heel Nederland toegepast in kantoren, scholen en verzamelgebouwen.

Plafonds

Wij leveren en monteren vele soorten systeemplafonds, van houten grillplafonds tot naadloze akoestische plafonds.

Interieurbouw

Wij ontwerpen, produceren en monteren maatwerk interieur voor onze klanten. Dit samen zorgt ervoor dat wij van een leeg pand een complete werkplek kunnen maken!

Terwolde Interieurcentrum Intermontage 1 002
Samen staan we sterker

Als familiebedrijf mooie projecten maken

Met meer dan 100 personen in vaste dienst en de nodige vaste onderaannemers zijn wij één van de grotere spelers in Nederland op het gebied van totale binnenafbouw. Wij hebben zo’n 40 medewerkers op kantoor en ruim 30 medewerkers in de productiehallen in Terwolde. Onze monteurs gaan het hele land door om alle producten bij de klanten te monteren.

Altijd tijd voor een praatje

De lijnen op de terrein van Intermontage zijn kort. We kennen elkaar en helpen elkaar als dat nodig is. Want we doen het samen. En dat gevoel gaat verder dan alleen op de werkplek. Door onze ondernemersvereniging worden er regelmatig leuke momenten georganiseerd. Collega’s spreken onderling af. Er zijn een aantal momenten waar iedereen inclusief familie bij uitgenodigd is. Zo hebben wij onze ZomerBBQ, Stampottenbuffet en natuurlijk onze VrijMiBo’s.

Vacature Administratie Intermontage Receptie 02
Het Gelderse Terwolde

Onze thuisbasis is Gelderland tegen Overijssel aan

Op 10 minuten van de A1 en A50, tussen Apeldoorn en Deventer, ligt het dorpje Terwolde. Daar bevindt ons bedrijventerrein zich. Goed te bereiken met weinig kans op files. Met moderne kantoren en 10 productiehallen liggen wij tussen de weilanden in dit landelijke gebied. Veel collega’s komen op de fiets naar het werk. Er is een mooi fietsplan beschikbaar voor medewerkers.

Productie en pauzes

Met een eigen aluminiumwerkplaats, timmerwerkplaats, glashal, poedercoating en groot magazijn is alles op loopafstand binnen het terrein. De pauzes kunnen gezamenlijk worden genomen. Tijdens de pauzes kan je ook een lekkere wandeling door de omgeving maken. Zo kan je nog meer genieten van de landelijk ligging.

Terwolde Interieurcentrum Intermontage 1 001b 2023
Hoor van onze mensen!

Wat zeggen onze collega's?

Lees het hier! Arrow right
Chauffeur Bakwagen Magazijnmedewerker Vacature Intermontage 004a
Duurzaam ondernemen

Klaar voor de toekomst

Duurzaamheid is vanzelfsprekend bij Intermontage. Dat deden wij eigenlijk al vanaf het begin. Uiteraard hebben wij dit geborgd middels certificeringen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Met onze ISO 9001 laten we zien dat we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Kwaliteit is voor ons heel belangrijk. Met ISO 14001 tonen wij aan dat wij constant bezig zijn met het verbeteren van onze prestaties op milieugebied. Met onze VCA ** laten we duidelijk weten aan de iedereen: We werken veilig of we werken niet. De Safety Culture Ladder toetst onze medewerkers of wij bewust veilig handelen en hoe het staat met ons veiligheidsbewustzijn.

Al ons hout komt uit duurzaam beheerde bosgebieden, daarom zijn wij FSC en PEFC gecertificeerd. Wij zijn een Erkend Leerbedrijf, zodat wij mensen in de praktijk op kunnen leiden tot vakman en vakvrouw. Met onze PSO Trede 2 bieden wij werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De Sustainable Development Goals (SDG’s), zijn zeventien hoofddoelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. Intermontage draagt hier actief aan bij.

Pso Intermontage Linkedin Leon Lra
Dit maken wij!

Een selectie uit onze projecten